A múlt krajcárjától - a jövő cryptovalutájáig

Mostantól lehet bitcoinnal fizetni a Starbucksnál is

 

Mostantól új, kényelmes módon lehet bitcoinnal fizetni a Starbucksnál a kedvenc kávénkért.

A Seattle központú iPayYou bitcoin pénztárca szolgáltató kiterjesztette a Bitcoin Direct alkalmazást a Starbucksra. Az iPayYou felhasználók a Starbucks mobil applikációján keresztül utalhatják át a bitcoint a kávézó szolgáltatásaiért cserébe.

Két habos kávé bitcoinért a Starbucks kávézóbanAz iPayYou alapítója és ügyvezető igazgatója, Gene Kavner a CNN-nek adott interjút. A beszélgetésben elmondta, hogy cégével folyamatosan keresik az új lehetőségeket, amit bitcoin elfogadóhelyekké tudnak alakítani.

Azokat a helyzeteket, ahol a vásárlók és a kereskedők is profitálhatnak abból, hogy bitcoinnal tranzaktálnak.

A Bitcoin Direct kiterjesztése a Starbucksra csak egyik a legutóbbi innovációiknak.

Black Friday alkalmából az Amazonon tették elérhetővé a bitcoin fizetést, mint ahogy erről mi is írtunk pár héttel ezelőtt. Szeretnék, ha a bitcoin a mindennapi élet részévé válna.

Hogyan működik a Bitcoin Direct a kávéháznál?

A felhasználók kiválaszthatják, hogy mennyit akarnak átutalni, ezután a transfer megtörténik az iPayYou számláról Starbucks számlára. A felhasználók a saját fiókjukon keresztül tudják kiegyenlíteni ezután a számláikat amint a boltban rácsatlakoznak a Starbucks applikációra.

Bitcoinnal fizetni Starbucks kávézókban? Nem probléma!

Bitcoin elfogadás a StarbucknálAz iPayYou és a Starbucks együttműködésének kialakítása nagyon egyszerű volt. Már több, mint egy millió felhasználó használja a Starbucks Mobile Order and Pay programot minden hónapban a több, mint 25000 Starbucks üzletben világszerte. Ebbe az applikációba integrálták az iPayYou fizetési platformját.

Kavner azt nyilatkozta, hogy a Starbucks a legújabb kereskedő, aki csatlakozott a Bitcoin Directhez és folyamatosan terjesztik a szolgáltatást. Remélik, hogy ezzel egyre többeket tudnak rávenni arra, hogy befektessenek és kereskedjenek bitcoinnal.

Az iPayYou terjeszkedik

Korábban az iPayYou ajándékkártyákon keresztül kezdte meg a bitcoin fizetőeszközként történő elfogadását. Ezeket a kártyákát bitcoinért lehet megvásárolni, amiket aztán bármilyen termékért levásárolhatunk olyan kereskedelmi láncnál is, mint a Best Buy.

A cégeke egyre inkább észrevették, hogy ahhoz, hogy a bitcoint széles körben elfogadtassák a vásárlókhoz felhasználóbarát módon kell közelíteni.

Ez egyre többeket vonzhat a digitális pénz világába, olyan új felhasználókat is, akik még sosem próbálták még ki a bitcoint. Ezáltal pedig egyre jobban terjedhet a bitcoin mindenféle iparágakban a közeljövőben.

bitcoinbazis.hu

 

Egy megbízható korrekt cégnél dolgozni, öröm és biztonság. A munka amit végzel szabaddá tesz, marad időd a családra és az otthoni tennivalókra.

Annyira jó ez a koncepció a lehetséges gyorsaságánál, abszolút biztonságánál és egyszerűségénél fogva, hogy nem szabad hagyni elveszni érdektelenség miatt. :)

A rendszerhez való csatlakozás bárki számára elérhető, forradalmasítja a pénzügyi világot és az üzleti életet.

https://pn001619.positivenetworkers.com/kibo/home?language=hu

Capricoin:    https://www.capricoin.biz/mika

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!