A múlt krajcárjától - a jövő cryptovalutájáig

Mostantól lehet bitcoinnal fizetni a Starbucksnál is

  Mostantól új, kényelmes módon lehet bitcoinnal fizetni a Starbucksnál a kedvenc kávénkért. A Seattle központú iPayYou bitcoin pénztárca szolgáltató kiterjesztette a Bitcoin Direct alkalmazást a Starbucksra. Az iPayYou felhasználók a Starbucks mobil applikációján keresztül utalhatják át a bitcoint a kávézó szolgáltatásaiért cserébe. Az iPayYou alapítója és ügyvezető igazgatója, Gene Kavner a CNN-nek adott interjút…. Tovább »

Bizalom a Bitcoinban

Hol tart a Bitcoin, és mire számíthatunk még tőle? Bízhatunk-e már a virtuális valutában technológiai kívülállóként is? Bitcoin vagy „csak” Blockchain? Lehet, hogy nem is a pénz forradalmát éljük? Az első globálisan elfogadott kriptovaluta a Bitcoin volt, amely virtuális kereskedelmi értékjelzőként 2009-ben indult útjára. Ez azon különleges technológia kiaknázásán alapult, amelynek keretében egy biztonságos globális… Tovább »

A szegények NEM TAKARÍTANAK MEG és NEM FEKTETNEK be…

Az egyetlen egy út arra, hogy ne legyenek anyagi gondjaid és vagyont építs nem más, mint, ha eddig nem tetted, akkor megtakaríts, és ha eddig nem tetted, akkor fektess be. Ha pedig már vannak megtakarításaid, akkor képes legyél minél nagyobb hozamú befektetést tudj kiválasztani. Akik nem takarítanak meg csak fizetésükből élnek, és azt hiszik, hogy… Tovább »

Mi az a crypto valuta?

A Capricoin a Bitcoin továbbfejlesztett változata, ami azért jött létre, hogy megvédjen a drága bankrendszertől. Capricoinnal bárhol a világon ingyenesen, azonnali tranzakciót lehet végrehajtani. Míg Bitcoinnal kizárólag online áruházakban lehet vásárolni a tranzakciós idő lassúsága miatt, addig Capricoinnal fizethetsz bármilyen boltban, vagy akár a benzinkútnál. Az ingyenes fizetési kapu használatával megszabadulhatsz a banki költségektől, nincs… Tovább »

GYIK, általános kérdések bitcoinról

Általános kérdések Mi az a bitcoin? A bitcoin egy új, digitális fizetőeszköz, a Bitcoin rendszer pénznemének alapegysége. Árak és mennyiségek megjelölésénél általában “BTC”-re rövidítjük (pl.: “100 BTC”), hasonlóan a forint – HUF és az euró – EUR rövidítésekhez. A hagyományos pénzekkel ellentétben a bitcoin teljes egészében virtuális fizetőeszköz; kézzelfogható, fizikai valója nincs, csak Bitcoin-címekhez társítva,… Tovább »

Megszabadulni a banki költségektől, a bankkártya díjtól, a tranzakciós adótól? Na, ne….

Az átlag családok Magyarországon, de az egész világon pénz hiánnyal küszködnek. Ez a pénz hiány nem véletlen, maga a rendszer ilyen, így lett kialakítva, hogy pénz hiány legyen. Így hatalmi eszközként használható a pénz.  A valóság az, hogy amit ma pénznek nevezünk, annak a legnagyobb része csak számítógépekbe beírt számoknak a halmaza, aminek egy apró… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!